Het laatste nieuws

Samenwerking Valmar Benelux en IFI

Per 1 september 2017 is de samenwerking tussen Valmar Benelux en IFI een feit. Een mooie stap waardoor Valmar Benelux samen met IFI de Nederlandse markt kan gaan bedienen en inspeelt op de groeiende vraag naar exclusieve en hoogwaardige schepijsvitrines en inrichtingen.

Exclusiviteit en kwaliteit

De markt van ambachtelijke ijsbereiding is continu in beweging. ‘Met ruim 30 jaar ervaring weten we als geen ander wat er in deze branche speelt’, vertelt Martin van Rossum, algemeen directeur Valmar Benelux. ‘Bij de inrichting van ijssalons ervaren wij een toenemende vraag naar meer exclusieve vormgeving in schepijsvitrines. En IFI is daarvoor onze nieuwe partner: hun visie, producten, klantbenadering en serviceniveau sluiten namelijk naadloos aan bij onze werkwijze. De IFI schepijsvitrines en interieurs worden gefabriceerd in Pesaro, Italië. Voor het ontwerpen van nieuwe vitrines wordt samengewerkt met gespecialiseerde Italiaanse designers. De gehele productie van het brede assortiment aan schepijsvitrines vindt plaats in eigen huis, waardoor de kwaliteit en de degelijkheid ongekend goed zijn. Door deze samenwerking bieden wij ondernemers nu nog meer keuze in het aanbod van schepijsvitrines. Het werken met een IFI schepijsvitrine geeft een ijssalon een nóg mooiere uitstraling en zorgt daarmee ook voor een stap in de presentatie van ambachtelijk gemaakt schepijs’.

Over IFI

IFI, opgericht in 1962 en gevestigd in Pesaro (Italië), is marktleider en gespecialiseerd in de productie van een zeer breed assortiment schepijsvitrines, gebaksvitrines en andere vitrines. Daarnaast is IFI ook zeer sterk in het ontwerpen en leveren van complete interieurs voor ijssalons en bars. IFI is een zelfstandige onderneming en hecht veel waarde aan exclusiviteit, originaliteit en kwaliteit en wordt voor Nederland vertegenwoordigd door Johan Rikken.

 

Perbericht IFI Lunette Perbericht IFI Bellevue Persbericht IFI Cloud
Valmar logo IFI Logo La Squadra logo Logo Sanomat Logo Techfrost