IJsseminar 2019

De 14 editie van het ijsseminar komt eraan: van maandag 4 t/m vrijdag 8 november organiseren Laan Heiloo en Valmar Nederland samen met Mec3 uit Italië dit leerzame en boeiende event. Ook dit jaar biedt het ijsseminar plaats aan zowel de startende als ervaren ijsbereider.

Seminar startende ijsbereider (1½ dag)

Wil je leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? En vertrouwd raken met onderwerpen als grondstoffen, receptuur berekenen, hygiëne, onderhoud en de werking van ijsbereidingsapparatuur en vitrines? Dan is dit seminar voor starters echt iets voor jou.

Seminar ervaren ijsbereider (1 dag)

Wil je je kennis uitbreiden op het gebied van ijsbereiding? En je creativiteit in ijscreaties verder ontwikkelen? Laat je dan inspireren tijdens dit eendaagse seminar. Ook kun je zelf ervaren hoe je met één of enkele toevoegingen van grondstoffen – die je al in huis hebt – net weer een nieuwe draai geeft aan je eindproduct.

Locatie

Het ijsseminar vindt plaats in de uitstekend uitgeruste demonstratieruimte van Laan, De Hoefsmid 35 in Heiloo. In de avond zijn we voor de borrel, het diner en overnachting in Egmond aan Zee.

Programma & aanmelden

Voor meer informatie over het programma en aanmelden: klik hier. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Valmar logo IFI Logo La Squadra logo Logo Sanomat Logo Techfrost