Valmar Nederland introduceert 3 nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Tijdens de Bakkersvak & IJsVak presenteert Valmar Nederland 3 nieuwe Ifi producten: de Pivot, de Milia en de Al Volo. Stuk voor stuk interessante, mooi èn slim ontworpen oplossingen voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. IFI Milia ijs 24 - SchuinIFI Pivot breed zwart - VoorzijdeIFI Al Volo - Voorzijde

Alle ontwerpen hebben hun eigen unieke kenmerken. De Pivot is een verticale ijs- en patisserie vitrine. Een doordacht en ook mooi ontwerp: deze vitrine biedt maximale zichtbaarheid van producten in combinatie met optimaal behoud van kwaliteit o.a. door een anti-condensatiesysteem met dubbel verwarmde glazen. De Milia is een lage, strak vorm gegeven smalle vitrine met een vrije blik op het ijs. Typerend voor dit ontwerp is ook de zwarte binnenzijde: dit benadrukt de kleur van het ijs. De Al Volo tenslotte is een compacte en professionele opzetvitrine, ideaal voor ondernemers die ijs en/of patisserie erbij willen verkopen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze nieuwe Ifi producten? Neem dan contact op met ons op via (030) 608 4144. We vertellen je ook graag meer over deze nieuwe oplossingen op de Bakkersvak & IJsvak van 1 t/m 3 maart in Evenementenhal Gorinchem. Je bent van harte welkom op onze stand E145.

Valmar logo IFI Logo La Squadra logo Logo Sanomat Logo Techfrost