Cursussen in ambachtelijke ijsbereiding

Cursussen

Ambachtelijk ijs maken is een vak apart en opleiding is daarbij onmisbaar. In deze sector draait alles namelijk om vakmanschap en creativiteit. Ben je een starter of juist op zoek naar meer verdieping? Wat zijn je leerwensen?

Het IJscentrum

We helpen je graag om de juiste cursus te vinden. En daarin werken we al jarenlang samen met het IJscentrum. Dit kennisinstituut biedt uiteenlopende opleidingen aan, van de basis tot SVH Meesterijsbereider. Je krijgt les van bevlogen vakmensen. Het IJscentrum, gevestigd in de Food Innovation Academy in Vlaardingen, is het enige instituut waar je een gecertificeerd diploma IJsbereider kunt behalen. Ontdek hier het uitgebreide cursusaanbod.

IJsseminar in november

Wil je op een meer informele manier vertrouwd raken met ambachtelijke ijsbereiding? Dan is het volgen van het ijsseminar in de eerste week van november misschien interessant voor jou. Dit ijsseminar staat al jaren op de kaart als een toegankelijk, leuk en leerzaam moment om elkaar te treffen en kennis uit te wisselen. Ieder jaar bieden we een afwisselend programma voor zowel de startende als ervaren ijsbereider. Met daarin volop ruimte voor het stellen van al je vragen.

Valmar logo IFI Logo La Squadra logo Logo Sanomat Logo Techfrost