Valmar Nederland presenteert vrijstaande vitrine Ifi Jolly

Tijdens de Horecava van 13 t/m 16 januari presenteert Valmar Nederland de Ifi Jolly, de eerste vitrine met een hybride manier van koelen. Een revolutie in de markt van ijsvitrines en vooral heel geschikt voor cafetaria’s.

De IFI Jolly is de eerste vitrine met een hybride koeltechnologie: een innovatief systeem dat, dankzij een extra koudebron, de stabiliteit en de continuïteit van de temperatuur in de vitrine garandeert. Tijdens het essentiële, maar ook gevoelige proces van ontdooien, waarbij het ijs normaal gesproken ongeveer 10 minuten niet wordt gekoeld, wordt een tweede koudebron, de zogenaamde koudeaccu, geactiveerd die ervoor zorgt dat het ijs ook tijdens het ontdooiproces gekoeld blijft. Voordelen hiervan zijn dat het uiterlijk van het ijs intact blijft en niet afsmelt. Ook voorkom je volumeverlies.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Ifi Jolly? Neem dan contact met ons op via (030) 608 41 44. We vertellen je ook graag meer over deze en andere ijs- en patisserie vitrines tijdens de Horecava. Je bent van harte welkom op onze stand 08.304 (hal 8).

Valmar logo IFI Logo La Squadra logo Logo Sanomat Logo Techfrost