IJsseminar: leerzaam en boeiend

IJsseminar

Van maandag 1 t/m vrijdag 5 november organiseren Laan Heiloo en Valmar Nederland samen met Mec3 uit Italië de 15e editie van het ijsseminar. Ook dit jaar met een afwisselend programma voor de startende en de ervaren ijsbereider.

Programma

Naar verwachting organiseren Laan Heiloo en Valmar Nederland samen met MEC3 uit Italië in de eerste week van november de 15e editie van het ijsseminar met een gevarieerd programma voor de startende en de ervaren ijsbereider.

* De inhoud van het programma volgt zo snel mogelijk *

Voorwaarden
We organiseren dit evenement met in acht name van de geldende controle maatregelen en richtlijnen opgesteld door de Rijksoverheid. Voor onze workshops geldt dat we een gereduceerd aantal gasten van max. 16 personen kunnen ontvangen. Uitganspunt daarbij is een maximum van 2 personen per bedrijf. Bij dit aantal kunnen wij ten alle tijden 1,5 meter afstand bewaren. Voor het deelnemen aan deze workshop vragen wij je om een geldige QR-code uit de CoronaCheck-app te laten zien. Als de maatregelen en richtlijnen naar verloop van tijd mochten wijzigen zullen we het programma daarop aanpassen.

Data

Locatie

Het ijsseminar vindt plaats in de uitstekend uitgeruste demonstratieruimte van Laan, De Hoefsmid 35 in Heiloo, en duurt van 9.00u tot 17.00u.


Aanmelden

Aanmelden kan vanaf maandag 13 september.

Valmar logo IFI Logo La Squadra logo Logo Sanomat Logo Techfrost